Contact

Wereldwinkel Delft
Choorstraat 21
2611 JD DELFT
015-2142823
info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws van Wereldwinkel Delft?
Geef je dan op voor de elektronische nieuwsbrief op de nieuwsbrief pagina.
En volg ons op Twitter en of Facebook.

Cadeaubon

Wij verkopen cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland met een waarde van €5, €10, €15 en €25. Deze bonnen zijn 100% gegarandeerd en behouden hun waarde.
We accepteren als betaalmiddel cadeaubonnen uitgegeven door Wereldwinkels Nederland en VVV-cadeaubonnen. Cadeaubonnen die zijn uitgegeven door de Landelijke verenging van Wereldwinkels accepteren we niet, tenzij ze voorzien zijn van een stempel van Wereldwinkel Delft. Bonnen kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld.

Spaarkaart

Met onze spaarkaart krijg je fair voordeel. Bij iedere vijf euro die je besteedt, ontvang je één stempel. Bij twintig stempels is de kaart vol en krijg je €5 korting op je volgende aankoop. De klantenkaart is verkrijgbaar in de winkel en is alleen geldig in Wereldwinkel Delft; vraag ernaar bij onze medewerkers. 

Openingstijden

Dinsdag 10-18 uur
Woensdag 10-18 uur
Donderdag 10-18 uur
Vrijdag  10-18 uur
Zaterdag 10-17 uur

Geschiedenis

De geschiedenis van wereldwinkels in Nederland begint in 1969, met de opeing van de eerste winkel in Breukelen. Wereldwinkel Delft is er een van het eerste uur, en is eind 1969 gestart. Lees meer over de geschiedenis van Wereldwinkel Delft.